blog_katalogladies2018_bezbuttonu

Recompensați-vă clienții fideli

Căutați o modalitate de a crește loialitatea clienților online? Încercați prin intermediul catalogului cu vouchere de reducere.

Un client loial merită mai mult. Recompensa pentru achiziții repetate, recompensa pentru recomandare, recompensa pentru loialitate atrage și aprofundează relațiile în segmentul B2B, dar și B2C. Una dintre cele mai eficiente recompense, care în același timp motivează următoarea achiziție, sunt materialele publicitare, mostre gratuite și nu în ultimul rând, vouchere de reducere și coduri de reducere.

Dacă sunteți un magazin online, care folosește marketingul relațional pentru afacerea voastră, și utilizați această formă de îmbunătățire a relațiilor cu clienții, vă atragem atenția cu CATALOGUL BONUS OFFLINE cu segmentare demografică.

Cu venirea primăverii apare ediția de primăvară a acestui catalog orientată către segmentul de clienți online femei, cu denumirea de LADIES 01/2018. Prin intermediul a 12 pagini, sunt prezentate oferte exclusive și coduri de reducere de la diferite magazine online. Catalogul este produs într-o cantitate de 60.000 de bucăți și are un răspuns pozitiv în rândul magazinelor online partenere, căt și al clienților acaestora. Nu este de mirare! În plus față de bucuria produselor comandate, puteți oferi și o surpriză sub forma a 11 vouchere de reducere de la alte magazine online neconcurente. Deci nu uitați de clienții voștri fideli, și comandați-vă catalogul pentru inserare și distribuire în coletele voastre din secțiunea destinată partenerilor.

button_viacopartnerstve

Dacă nu ați efectuat încă nici o comandă în secțiunea pentru parteneri, pentru suport puteți să ne contactați la  info@pachetplus.ro.

Mai multe noutăți
Colaborează factcool.com și rețeaua PACHET PLUS
Campania magazinului online factcool.com va ajunge la 1,9 milioane de cumpărători online
Pentru cunoscătorii magazinelor online de modă, magazinul online factcool.com, nu are nevoie... Articol întreg >>
Interview with Answear.hu Marketing Manager
Este o bucurie să cumpărați de pe Answear. Deja știm de ce!
ANSWEAR.hu și filiala din Ungaria PACHET PLUS au început să colaboreze în anul 2017 și de at... Articol întreg >>
BP_zraz_930x300
Cea mai mare conferință a SEO-experților în Bratislava (SVK)
Doriți să obțineți cele mai noi informații în materie de SEO? Atunci cu siguranță nu ar treb... Articol întreg >>