Portofoliu de produse

1.PACHET PLUS este un instrument de marketing destinat ditribuției de materiale de publicitate și mostre cumpărătorilor online din Slovacia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia și România. Prin intermediul acestei forme de marketing, aveți posibilitatea de a obține clienți noi, dar și de a dezvolta loialitatea clienților deja existenți.

Pe baza mai multor criterii de selectare, Vă adresați la grupuri țintă exact stabilite, indiferent dacă este vorba de categorii de vârstă, sex, produsul dorit sau obiceiuri de cumpărături ale clienților finali.

În cadrul portofoliului nostru de produse, Vă oferim mai multe concepte.

 

PACHET PLUS 1
 • Atașament în format DL (210 x 100 mm) pentru un singur client
 • Posibilitate de segmentare în funcție de categorii de produse sau parteneri de expediere, precum și în funcție de caracteristici demografice ale cumpărătorilor (vârstă, sex, tendințe la cumpărături)
 • Produsul include tipărirea și inserarea materialelor de publicitate
PACHET PLUS 2
 • Doi clienți împart un singur atașament în format DL (210 x 100 mm)
 • Posibilitate de segmentare în funcție de categorii de produse (lifestyle, hobby, tehnologie)
 • Produsul include tipărirea și inserarea materialelor de publicitate
PACHET PLUS EXTRA
 • Atașamentul unui singur client cu posibilitatea de a insera orice material – pliant, broșuri, cataloage
 • Posibilitate de segmentare în funcție de categorii de produse sau parteneri de expediere, precum și în funcție de caracteristici demografice ale cumpărătorilor (vârstă, sex, tendințe la cumpărături)
PACHET PLUS SAMPLING
 • Inserarea de mostre de publicitate, testere, sau de produse întregi în pachetele clienților magazinelor on-line.
 • Promovarea comunicației sub forma unor campanii active on-line prin bannere, newsletter, articole, concursuri și pe rețelelele de socializare cu posibilitatea de segmentare către client.
PACHET PLUS LOYALITY
 • Program de loialitate pentru magazinele online sub forma unei mulțumiri pentru cumpărături
 • Material cu conținut grafic personalizat care servește drept mulțumire clientului, pentru prezentarea brandului și a produselor prin intermediul plicului care este introdus în pachete
 • Dimensiuni 240 x 224 mm (închis 120 x 224 mm)
 • Produsul include tipărirea

CATALOG BONUS OFFLINE

Recent Posts

Cum să abordăm în mod eficient clienți noi?

Activitatea de achiziție este unul dintre obiectivele principale ale specialiștilor de marketing. Abordarea clienților potențiali cu o ofertă atractivă, atragerea acestora și apoi motivarea pentru achiziții repetate sunt activități care necesită mult efort din partea comercianților și a specialiștilor în marketing din firme mari și mici. Și să fimi sinceri, de câte ori ați încercat și nu a funcționat.

Conceptul PACHET PLUS este una dintre soluțiile eficiente pentru achiziția de noi clienți pe piețele locale și străine. Marketingul de vouchere este o metodă bine folosită de către magazinele online bine cunoscute, și datorită rezultatelor bune, este în trend. Prin formă tipărită, magazinele online se adresează piețelor și segmentelor noi dar și celor existente, și își extind portofoliul de clienți activi online. Prin utilizarea rețelei de magazine online partenere PACHET PLUS, este posibilă accesarea piețelor din Slovacia, dar și cele din Cehia, Ungaria, Polonia și România.

Să vedem cum funcționează toate acestea

Aveți înrebări? Foarte bine, suntem pregătiți să vă răspundem la toate. Nu ezitați să ne contactați

 1. Campaing: Strauss Café Poland Comments Off on Campaing: Strauss Café Poland
 2. Îngrijire și înfrumusețare cu jucători de renume Comments Off on Îngrijire și înfrumusețare cu jucători de renume
 3. Folosiți cod de reducere în magazinul vostru online? Comments Off on Folosiți cod de reducere în magazinul vostru online?
 4. Primăvara aceasta Pachet Plus începe în forță – Parfumeriille Douglas Comments Off on Primăvara aceasta Pachet Plus începe în forță – Parfumeriille Douglas
 5. GPeC Summit & e-Commerce EXPO Bukurest Comments Off on GPeC Summit & e-Commerce EXPO Bukurest
 6. Klenoty Aurum – noua imagine a anului 2018 Comments Off on Klenoty Aurum – noua imagine a anului 2018
 7. Noul membru APEK | sucursala cehă BALIK PLUS s.r.o. Comments Off on Noul membru APEK | sucursala cehă BALIK PLUS s.r.o.
 8. Povestea mărcii ZOOT Comments Off on Povestea mărcii ZOOT
 9. e-Commerce Cracovia Comments Off on e-Commerce Cracovia