Plan editorial

Catalog bonus offline – RO 2018

Offline bonus katalóg

 

Produs Tiraj total (buc) Primirea comenzilor până la Suportul grafic de predat până la Distribuirea cataloagelor de la Distribuirea cataloagelor
până la
Valabilitaea cataloagelor
până la
LADIES RO
(Octombrie – Noiembrie)
50 000 14.09.2018 17.09.2018 02.10.2018 9.12.2018  28.2.2019
Recent Posts

Îngrijire și înfrumusețare cu jucători de renume

Media Markt și Yves Rocher, magazine online de renume, în prima jumătate a acestui an pe piața din Ungaria și-au combinat codurile de reducere și au creat un voucher de reducere cu efect sinergetic: Îngrijire și înfrumusețare – disponibilă pentru fiecare femeie.

Campania vizează să consolideze vânzările online și ca instrument de comunicare a fost ales un voucher de reducere Exclusiv (PACHET PLUS 2). Yves Rocher a oferit pentru clienți potențiali online o reducere de 4.500 de forinți la achiziționarea de produse cosmetice franceze și pe a doua parte, Media Markt unul dintre cei mai mari retaileri de electronice din Ungaria, a oferit 15% reducere la achiziționarea de produse de îngrijire personală Philips și transport gratuit. Campania de achiziție de o lună orientată spre publicul feminin a adus rezultatele așteptate.

În viață, frumusețea joacă un rol important într-o măsură mai mică sau mai mare, indiferent dacă este vorba de bărbați sau femei. Fiecare se îngrijește în felul lui și asta motivează la cumpărături.

voucher_media-market voucher_-yves-rocher1

  1. Folosiți cod de reducere în magazinul vostru online? Comments Off on Folosiți cod de reducere în magazinul vostru online?
  2. Primăvara aceasta Pachet Plus începe în forță – Parfumeriille Douglas Comments Off on Primăvara aceasta Pachet Plus începe în forță – Parfumeriille Douglas
  3. GPeC Summit & e-Commerce EXPO Bukurest Comments Off on GPeC Summit & e-Commerce EXPO Bukurest
  4. Klenoty Aurum – noua imagine a anului 2018 Comments Off on Klenoty Aurum – noua imagine a anului 2018
  5. Noul membru APEK | sucursala cehă BALIK PLUS s.r.o. Comments Off on Noul membru APEK | sucursala cehă BALIK PLUS s.r.o.
  6. Povestea mărcii ZOOT Comments Off on Povestea mărcii ZOOT
  7. e-Commerce Cracovia Comments Off on e-Commerce Cracovia
  8. e-Commerce EXPO 2018 Budapest Comments Off on e-Commerce EXPO 2018 Budapest
  9. Recompensați-vă clienții fideli Comments Off on Recompensați-vă clienții fideli