smartoptika-hu-cover-blog-930x300_2

Dacă doriți ochelari de soare, atunci le găsiți pe Smartoptika.hu

Temperaturile cresc, razele soarelui au devenit mai puternice – pregătiți-vă ochelarii de soare. Și în această vară vor fi un accesoriu indispensabil pentru fiecare dintre noi. SmartOptika.hu, site-ul online al magazinului fizic Optic World Exclusive a profitat de sezonul de primăvară pentru a lansa o campanie de achiziție pilot din cadrul rețelei de magazine online CSOMAG PLUSZ oferind un cupon de reducere atractiv.

Peste 30.000 de clienți potențiali oferă -35% reducere în magazinul online smartoptika.hu pentru achiziționarea mărcilor de ochelari de soare selectate mai avantajos. Aplicarea simplă a codului de reducere în coșul de cumpărături motivează, doar prin câteva clickuri distanță de a obține cea mai bună calitate a unor branduri cu renume mondial la un preț avantajos.

Voucherul smartoptika.hu se adresează unui public larg care vizează segmentele FASHION, BEAUTY, HOME & DECO și MEDIA cu estimarea unui răspuns peste medie. Valabilitatea cuponului 30.06. indică faptul, cât de eficient profită magazinul online de lunile sezoniere aprilie-iunie pentru a crește traficul și suportul vânzărilor.

Urmăriți blogul nostru și lăsați-vă inspirați în continuare de marile branduri și activitățile lor de marketing.

voucher_SmartOptika_hu

Optic World Exclusive

activează pe piață încă din anul 1995 și este unul dintre cei mai mari retaileri de ochelari de soare și lentile de contact din Ungaria. Reprezintă trei mărci de renume mondial Marcolin s.p.a. – Guess, Guess by Marchiano Gant; Marchon Europe – Tom Ford, Chloe și Nike; Luxottica CE și mărci precum Ray-Ban, Oakley, Bvlgari etc.
În prezent deservește peste 30 de optici medicale și comercializează produsele sale în de până la 42 de țări. Puteți găsi magazinele sale în centrele comerciale din Budapesta și în centrele comerciale Auchan din Ungaria.

Vara fără ochelari de soare? – „Cu siguranță nu!” Vizitați Smartoptika.hu și convingeți-vă.

Mai multe noutăți
Colaborează factcool.com și rețeaua PACHET PLUS
Campania magazinului online factcool.com va ajunge la 1,9 milioane de cumpărători online
Pentru cunoscătorii magazinelor online de modă, magazinul online factcool.com, nu are nevoie... Articol întreg >>
Interview with Answear.hu Marketing Manager
Este o bucurie să cumpărați de pe Answear. Deja știm de ce!
ANSWEAR.hu și filiala din Ungaria PACHET PLUS au început să colaboreze în anul 2017 și de at... Articol întreg >>
BP_zraz_930x300
Cea mai mare conferință a SEO-experților în Bratislava (SVK)
Doriți să obțineți cele mai noi informații în materie de SEO? Atunci cu siguranță nu ar treb... Articol întreg >>