Publicat

Pentru parteneri, materialele de publicitate sunt o opțiune atractivă pentru a reduce costurile în timp ce oferă clienților o valoare adăugată.

Dețineți un magazin online și doriți să deveniți parte a rețelei PACHET PLUS, pentru a putea oferi clineților voștri o valoare adăugată sub forma de cupoane de reduceri și mostre promoționale? Începeți să generați venituri suplimentare prin inserarea materialelor de publicitate în pachetele voastre. Înregistrați-vă aici.

Avantajele parteneriatului

Apartenența în rețeaua PACHET PLUS este gratuită și fără nici o obligație. Și livrarea materialelor de publicitate este gratuită. Am creat o aplicație, care vă permite o previzualizare a tuturor inserărilor efectuate în pachete, fără a vă complica și încărca din punct de vedere administrativ.

Sistemul de remunerație este simplu și transparent. Valoarea remunerației pentru inserare vă este confirmată întotdeauna înainte de începerea inserării a materialelor de publicitate în pachete. Astfel puteți planifică din timp veniturile suplimentare din trimiterea pachetelor.

La mostrele promoționale, în afara remunerației profitați și de satisfacția mai mare a clienților. Clienții dumneavoastră astfel primesc gratuit un produs promoțional de la alți comercianți (ex. mostre de cosmetice, cafea, etc.)

Pentru orice întrebări nu ezitați să ne contactați pe info@pachetplus.ro. Mai multe informații legat de parteneriat puteți afla pe www.pachetplus.ro.