Care sunt drepturile voastre?

Datorită faptului că procesăm informații personale despre dvs., aveți drepturi pe care vrem să vă informăm în această secțiune. Puteți aplica toate drepturile voastre în orice mod care vă convine și ne va permite să verificăm faptul că într-adevăr ne cereți acest fapt (verificare de identitate), și vom încerca să vă îndeplinim cât mai mult posibil cererea. Cu toate acestea, pentru a putea face tot ce ne stă în putință, vă rugăm să aplicați drepturile voastre în scris la adresa societății N. Bălcescu, 102B, Nădlac, sau la info@pachetplus.ro

 

Dreptul de acces

Aveți dreptul de a accesa datele personale pe care le procesăm în legătură cu dvs. și, în același timp, dreptul la informație cu privire la datele personale pe care le procesăm în legătură cu dvs., timpul, scopul procesării, accesul la acestea și dacă le folosim pentru luarea deciziilor automate (cum funcționează acest proces decizional automatizat).

O copie a datelor dvs. personale va fi furnizată gratuit. Numai în cazul copiilor multiple, vă vom solicita achitarea unei sume necesare pentru furnizarea acestora.

Dreptul la corectare

Dacă observați că procesăm date personale incomplete sau incorecte despre dvs., aveți dreptul de a corecta datele personale sau, în cazul în care scopul prelucrării acestor date personale o cere, să le completați.

Dreptul de stergere

Dreptul dvs. este, de asemenea, dreptul de a șterge informațiile personale pe care le păstrăm și le procesăm despre persoana dvs. Trebuie să aveți unul din următoarele motive pentru a solicita o ștergere:

(i) informațiile dvs. personale nu mai sunt necesare pentru scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate;

(ii) procesăm nelegitim datele dvs. personale;

(iii) ați retras consimțământul în baza căruia datele dvs. personale au fost procesate și nu avem niciun alt drept (titlu legal) pentru procesarea acestor date personale;

(iv) vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale atâta timp cât astfel de date personale sunt procesate pentru marketing direct (de ex. trimiterea de oferte de afaceri);

(v) contestați prelucrarea datelor dvs. personale procesate în interes legitim și dacă nu putem demonstra că interesul legitim a depășit dreptul dvs. de anulare;

(vi) există un motiv legitim pentru ștergerea acestor date cu caracter personal;

(vii) procesăm informațiile personale ale copilului fără consimțământul părinților pentru o astfel de prelucrare.

Dorim să vă avertizăm că este posibil să se ajungă în situația în care datele dvs. personale să nu poată fi șterse în baza revocării consimțământului dvs. privind prelucrarea datelor dvs. personale sau a solicitării de ștergere a datelor dvs. personale. Acest lucru este valabil mai ales atunci când prelucrarea datelor dvs. personale este cerută de lege. Dacă se întâmplă acest lucru, vă vom anunța de ce informațiile dvs. personale nu pot fi șterse în ciuda solicitării dvs. explicite de ștergere a informațiilor dvs. personale.

Dreptul la portabilitate

Un alt drept pe care îl puteți aplica este așa-numitul dreptul la portabilitate. În baza acestui drept, puteți solicita divulgarea datelor dvs. personale furnizate de noi prin consimțământul dvs. și procesate de noi într-un mod automat. Datele dvs. personale care respectă acește condiții, vă vor fi furnizate pe bază de cerere într-un format utilizat în mod obișnuit, structurat, care poate fi citit din punct de vedere tehnic, eventual vor fi transferate către un alt operator specificat de dumneavoastră, dacă va fi psibil din punct de vedere tehnic.

Dreptul de a restrictiona procesarea

În cazurile în care considerați că procesarea datelor dvs. este inexactă, aveți dreptul să solicitați limitarea prelucrării datelor dvs. personale la timpul necesar pentru a verifica exactitatea datelor dvs. personale și corectarea acestora.

De asemenea, aveți acest drept în următoarele cazuri:

(i) prelucrarea datelor dvs. personale este ilegală, dar nu doriți ca datele dvs. personale să fie șterse;

(ii) nu mai avem nevoie de datele dvs. personale pentru scopul pentru care au fost procesate, dar insistați asupra procesării (în special, a reținerii) pentru determinarea, executarea sau apărarea revendicărilor dvs. legale;

(iii) ați fost opozabil prelucrării datelor dvs. personale pe baza unui interes legitim și restricția de procesare în acest caz va fi valabilă pentru timpul necesar pentru a determina dacă interesul nostru legitim depășește dreptul dumneavoastră de a vă păstra datele personale în procesare

Dreptul de a se opune prelucrării datelor dvs. personale pe baza așa numitului interes legitim

Datorită faptului că procesăm anumite date personale cu privire la un interes legitim, aveți dreptul să vă opuneți acestei prelucrări, pe baza căreia vom evalua dacă este cu adevărat în interesul nostru legitim să procesăm datele dvs. personale în acest scop sau dacă este mai mare dreptul dvs. de a nu fi în continuare procesate datele voastre personale.

Dreptul de a se opune prelucrării datelor dvs. personale în scopul comercializării directe

Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale în scopuri de marketing direct (de exemplu, în scopul trimiterii de oferte de afaceri). În acest caz, nu vom mai procesa datele dvs. personale în acest scop.

Dreptul de plângere

Dacă toate drepturile de mai sus sunt considerate insuficiente sau considerați că vă încălcăm în vreun fel drepturile, aveți opțiunea de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere. Puteți depune o plângere prin intermediul unei autorități de protecție a datelor personale.

 

Actualizat în: 12.6.2018