Publicat

În cadrul expoziției EXPO XXI din Varșovia o să prezinte 18 invitați importanți, experiențele, analizele și trendurile lor din sfera comerțul electronic și a marketingul online.

Peste 130 de expozanți vor avea ocazia să se prezinte unui număr de peste 4000 de vizitatori. Și filiala noastră din Polonia PAKIET PLUS va fi prezentă acolo. Dacă intenționați să participați la conferință, vă invităm la o cafea.

Pe timpul expoziției vor avea loc în 3 săli prezentări în cadrul cărora fondatori, proprietari ai magazinelor online, agenții de publicitate, marketing sau product managerii vor împărtăși experiențe valoroase și studii de caz pe teme cu care se întâlnesc companiile mici și mari în afara afacerii lor. Subiecte precum Automatizarea marketingului, Gestionarea prețurilor produselor, Folosirea notificărilor-push, E-commerce intelligence în practică, marketingul de performanță și multe alte subiecte interesante. Puteți găsi un program detaliat al conferinței aici.

Și BALÍK PLUS este unul dintre expozanții în cadrul EXPO 2018. Dacă intenționați să participați la expoziție sau conferință, vă invităm să ne cunoașteți. Country managerii noștri sunt pregătiți să prezinte tuturor celor interesați, conceptul funcționării marketing-ului off-line pentru abordarea cumpărătorilor online ca fiind unul dintre cele mai eficiente instrumente privind activitățile de achiziție și obținere de noi clienți. Vă oferim cu drag experiențe practice și rezultate reale care vorbesc de la sine sub forma unor campanii realizate deja în cadrul unor magazine online cunoscute.

Ziua: 7.11. 2018 Locația: Varșovia, Polonia
EXPO începe la 10:00
Prezentările încep de la 11:15
Întrare LIBERĂ – înregistrare obligatorie