Publicat

Piața poloneză se află în continuă dezvoltare.

Campanie de achiziție cu buget mare

Marea deschidere a magazinului online About You a fost însoțită de o campanie intensă în cadrul căreia creatorii nu au ezitat să folosească toate canalele disponibile, cum ar fi televiziunea, presa și bineînțeles și internetul.

Au fost incluse în campanie și inserările în pachete

De asemenea în cadrul campaniei de achiziție a avut loc și un eveniment de inaugurare prestigios , la care au participat zeci de invitați de la persoane influente, celebrități, jurnaliști și bineînțeles oameni din domeniu. Cei de la About You nu au lăsat nimic la întâmplare și s-au pregătit foarte bine pentru start-ul lor.
De aceea am fost foarte încântați atunci când compania ne-a abordat cu o ofertă de colaborare. Insearea voucherelor de reducere reprezintă o formă foarte eficientă pentru o campanie de achiziție.

Campania a fost planificată sub formă de voucher cu o reducere de 15% la achiziționarea articolelor selectate, iar clientul în afară de obținerea unor clienți noi, dorea să definească și reacția diferitelor grupuri țintă. Prin urmare, au fost create mai multe grupuri țintă adecvate, iar pentru fiecare grup au fost create coduri de reducere separate, pentru a putea evalua răspunsul pentru fiecare în parte și în baza evaluării pentru a planifica campanii suplimentare.

 

 

About You activează pe 7 piețe

Despe faptul că, magazinul online s-a pregătit riguros pentru începerea activității sale, ne poate confirma și oferta sa. Încă din prima zi veți găsi pe pagina sa peste 70.000 de produse de la peste 500 de mărci de modă renumite, cum ar fi Calvin Klein, Gant, Adidas, Nike, precum și mărcile private About You sau Edited. În acest fel, oferta de prețuri cuprinde toate segmentele, de la cele mai ieftine la cele premium. Clienții vor fi, de asemenea, bucuroși să primească transport gratuit sau o perioadă de 100 de zile pentru returnarea produselor.

About You activează de patru ani pe piața germană și se situează pe locul doi printre marii retaileri online de modă pe piața germană, cu o cifra de afaceri de peste 283 de milioane de euro. În cadrul vechiului continent, acesta funcționează deja în Elveția, Olanda, Belgia, Austria, iar din octombrie și în Republica Cehă, unde de asemena se desfășoară simultan și o campanie de achiziție.
About You a intrat foarte bine piața de e-commerce din est și vom vedea dacă în perioada imediat următoare, se va opri la aceste două țări sau va intra și pe alte piețe.