Publicat

Tocmai din acest motiv își alege parteneri puternici pentru a aborda atât clienții actuali, dar și clienți noi pentru creșterea vânzărilor.

În primăvara acestui an a repetat campania de achiziție care a fost un real succes în ultimii ani cu filiala din Cehia PACHET PLUS – BALÍK PLUS. La fel ca și anul trecut și în acest an au ales o nouă imagine pentru marca lor și anume pe Dara Rolins.

20% zľava

 

Campania vizează femeile cu vârstă cuprinsă între 30-45 de ani interesate de modă, cosmetică, familie și locuință. Scopul campaniei a fost prezentarea noii imagini a companiei, dar și a noii serii de bijuterii și ceasuri cu un discount de lux de -20% pentru clienții magazinului online www.klenotyaurum.cz. Un scop la fel de important a fost și prezentarea magazinelor fizice din Cehia sub forma unui pliant de tip leporello.

Următorul pas important a fost prezentarea catalogului exclusiv de produse cu denumirea “Colecția Briliant 9999 Sk”.

 

La fel ca în anii trecuți  și în acest an, campania a obținut rezultate pozitive. BALÍK PLUS împreună cu clientul caută în mod activ noi forme de colaborare care să continue să susțină brand-ul companiei si să se adreseze altor clienți noi, ceea ce va duce la prelungirea colaborării și pe anul viitor.