SAMPLING-ul ca și formă diferită de promovarea vânzărilor

Atrageți atenția clientului nu doar prin grafica materialului de publicitate, dar oferiți-i și posibilitatea de a testa produsul vostru.

Predați o mostră concretă clientului prin inserarea în coletele altor magazine online, eliminând astfel orice îndoială acestuia și îl recompensați cu o valoare adăugată în comparație cu materialele de publicitate standard care ajung la el în mod regulat.

Spre sfârșitul verii în rețeaua PACHET PLUS a fost efectuată o campanie pentru client care vinde detergent lichid de rufe marca Surf.

Scopul campaniei a fost introducere unui produs nou pe piață, conștientizarea mărcii, promovarea vânzărilor prin inserarea unei mostre de detergent lichid in coletele magazinelor online partenere din segmentul de fashion, care astfel au avut posibilitatea să testeze la o spălare produsul respectiv. Idea comunicării a fost prezentarea și predarea utilizatorului  a unui produs de calitate, sentimentul de prospețime și vraja unor combinații de mirosuri florale.

La citirea unei cărți vă place să savurați o cafea bună? În acest sens în luna august am realizat pentru cientul nostru Nestle o campanie de sampling, distribuția unei mostre de 2g de cafea Nescafe Gold Barista. Partenerii care au inserat în coletele lor aceste mostre au fost in principal librării, astfel încăt clientul la citirea unei cărți noi a avut posibilitatea să savureze o cafea de calitate de parcă ar fi fost preparată de către un barista profesional. Campania a fost realizată pe piața din Slovacia și Cehia într-o cantitate totală de 20.000 bucăți.

Prin această formă de comunicare de marketing, aveți posibilitatea să influențați clientul prin stimulente suplimentare, trezind interesul pentru achiziția produselor sau serviciilor voastre. Astfel clientul participă activ la comunicarea voastră și generează în el reacție pozitivă

balikplus_blog_obr

 

Mai multe noutăți
Colaborează factcool.com și rețeaua PACHET PLUS
Campania magazinului online factcool.com va ajunge la 1,9 milioane de cumpărători online
Pentru cunoscătorii magazinelor online de modă, magazinul online factcool.com, nu are nevoie... Articol întreg >>
Interview with Answear.hu Marketing Manager
Este o bucurie să cumpărați de pe Answear. Deja știm de ce!
ANSWEAR.hu și filiala din Ungaria PACHET PLUS au început să colaboreze în anul 2017 și de at... Articol întreg >>
BP_zraz_930x300
Cea mai mare conferință a SEO-experților în Bratislava (SVK)
Doriți să obțineți cele mai noi informații în materie de SEO? Atunci cu siguranță nu ar treb... Articol întreg >>