Urbanstore1_930x

Schimbarea garderobei cu Voucherul UrbanStore

UrbanStore – cele mai bune mărci adunate într-un singur loc! Puteți vedea cum magazinul online cu îmbrăcăminte și încălțăminte sport modernă ale unor mărci renumite www.urbanstore.sk, www.urbanstore.cz se adresează clienților noi și își consolidează brandul pe piața din Slovacia și Cehia.

Schimbarea de sezon a garderobei este tema pe care UrbanStore s. r. o. o abordează în campania de toamnă 2018. Cu scopul de a atrage clienți noi, de a crește conștientizarea mărcii și de a consolida poziția brandului UrbanStore printre magazinele online de modă a fost inclus un voucher exclusiv.

Prin intermediul rețelei BALÍK PLUS, ne adresăm activ clienților online în peste 1.500 de magazine online partenere pe piețele din Cehia și Slovacia. Voucherul exclusiv este inserat într-un număr de peste 80 000 de pachete, pentru cumpărături online mai avantajoase, cu o reducere de 4 € / 100Kč la întregul sortiment al magazinului online.

Perioada de start a campaniei de distribuție a voucherului în pachete a fost alesă tocmai perioada schimbării sezoniere a garderobei, atunci când îmbrăcămintea de vară este înlocuită cu îmbrăcămintea și încălțămintea de toamnă-iarnă și în care se preconizează „cumpărături mai mari“ tocmai din segementul modă – îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Valabilitatea voucherului – până la sfârșitul anului – vă permite să folosiți voucherul și la cumpărarea cadourilor de Crăciun, acum depinde doar de decizia clientului în privința alegerii magazinului online, unde își va face cumpărăturile.

Tocmai printr-o segementare corectă, voucherul se adresează clienților în funcție de VÂRSTĂ și SEX, precum și în funcție de preferințe dintre categoria de MODĂ sau categoria de FRUMUSEȚE ȘI STIL DE VIAȚĂ, care aparțin celor mai puternice segmente și cu o recuperare a investițiilor avantajoasă în această perioadă.

Forma tipărită a activităților de achiziție aleasă, este doar unul dintre canalele strategiei generale de marketing a UrbanStore, care va contribui la atragerea de noi clienți și la o colaborare eficientă și pe termen lung cu noi.

Urbanstore_cz_700x Urbanstore_sk_700x

Mai multe noutăți
Colaborează factcool.com și rețeaua PACHET PLUS
Campania magazinului online factcool.com va ajunge la 1,9 milioane de cumpărători online
Pentru cunoscătorii magazinelor online de modă, magazinul online factcool.com, nu are nevoie... Articol întreg >>
Interview with Answear.hu Marketing Manager
Este o bucurie să cumpărați de pe Answear. Deja știm de ce!
ANSWEAR.hu și filiala din Ungaria PACHET PLUS au început să colaboreze în anul 2017 și de at... Articol întreg >>
BP_zraz_930x300
Cea mai mare conferință a SEO-experților în Bratislava (SVK)
Doriți să obțineți cele mai noi informații în materie de SEO? Atunci cu siguranță nu ar treb... Articol întreg >>