Publicat

Gpec promite o echipa extraordinara de speakeri pentru cei peste 700 de partcipanti C-Level care se vor aduna sa invete mai multe despre E-Commerce si Digital Marketing.

Printre acestia se afla Mark Schaefer, care vine pentru prima data in Romania sa  ne vorbeasca despre cartile sale si despre marketingul in mediul digital. Prin intermediul cartilor sale, Mark Shaefer ne invata modalitatile prin care brandurile pot sa se conecteze cu clientii in mediul digital.

Alaturi de acesta, vor mai fi si alti speakeri de renume din mediul international de afaceri, dar si din Romania, care ne vor impartati cunostintele lor despre trendurile din Digital Marketing si E-Commerce, pe durata celor doua zile de summit.

Daca nu v-ati facut inca planuri pentru 22 si 23 mai si doriti sa va intalniti cu elita din mediul digital in Romania si in Bucuresti, asigurati-va ca participati la aceasta conferinta. Este un eveniment ce nu poate fi ratat!

ecommerce-digital-marketing

PACHET PLUS va fi situat la etajul intai , langa scena pregatit sa va vorbeasca despre insertiile de vouchere si despre cum va putem ajuta sa va dezvoltati afacerea. Va invitam sa discutati cu noi daca sunteti intersati de marketingul offline si doriti sa stiti cum poate fi utilizat in cadrul strategiilor de marketing, pentru achizitia de noi clienti, cresterea gradului de constientizare si pentru loializarea clientilor. Colegele noastre Ana (Country Manager) si Lenka (Sales Director) va asteapta cu drag la standul PACHET PLUS sa discutati despre oportunitati de crestere pentru afacerea dumneavoastra.