Publicat

Încercați prin intermediul catalogului cu vouchere de reducere.

Un client loial merită mai mult. Recompensa pentru achiziții repetate, recompensa pentru recomandare, recompensa pentru loialitate atrage și aprofundează relațiile în segmentul B2B, dar și B2C. Una dintre cele mai eficiente recompense, care în același timp motivează următoarea achiziție, sunt materialele publicitare, mostre gratuite și nu în ultimul rând, vouchere de reducere și coduri de reducere.

Dacă sunteți un magazin online, care folosește marketingul relațional pentru afacerea voastră, și utilizați această formă de îmbunătățire a relațiilor cu clienții, vă atragem atenția cu CATALOGUL BONUS OFFLINE cu segmentare demografică.

Cu venirea primăverii apare ediția de primăvară a acestui catalog orientată către segmentul de clienți online femei, cu denumirea de LADIES 01/2018. Prin intermediul a 12 pagini, sunt prezentate oferte exclusive și coduri de reducere de la diferite magazine online. Catalogul este produs într-o cantitate de 60.000 de bucăți și are un răspuns pozitiv în rândul magazinelor online partenere, căt și al clienților acaestora. Nu este de mirare! În plus față de bucuria produselor comandate, puteți oferi și o surpriză sub forma a 11 vouchere de reducere de la alte magazine online neconcurente. Deci nu uitați de clienții voștri fideli, și comandați-vă catalogul pentru inserare și distribuire în coletele voastre din secțiunea destinată partenerilor.

button_dopartnerskejzony

Dacă nu ați efectuat încă nici o comandă în secțiunea pentru parteneri, pentru suport puteți să ne contactați la  info@pachetplus.ro.